Pop-up: Zwanenstraat, Groningen

Doe mee met de Pop-up Banenwinkel in Groningen! Zet je vacatures in de spotlight!

Groningen is weer een unieke winkel rijker, want op donderdag 30 mei opent wethouder Carine Bloemhoff om 12.30 uur de tweede pop-up Banenwinkel van Nederland in de Zwanestraat 25, Groningen! De opening vindt plaats voorafgaand aan het landelijke Retailcongres van De Nieuwe Winkelstraat.

Wat is de Banenwinkel?
De Banenwinkel is een uniek initiatief in Groningen, mede mogelijk gemaakt door de Groningen City Club, om banen in de retail, horeca en supermarktbranche op een laagdrempelige manier te promoten onder werkzoekenden en studenten die op zoek zijn naar een (bij)baan.

Kom in actie: plaats je vacature
Gedurende acht weken is de pop-up Banenwinkel dé plek om te laten zien wat werken in een winkel, de horeca of in een supermarkt zo mooi maakt, en wat de verschillende branches te bieden hebben. Voor lokale ondernemers is het een buitenkans om in contact te komen met enthousiaste werkzoekenden. Ondernemers in de regio worden van harte uitgenodigd om hier – gratis – hun vacatures te presenteren. Ook zijn er interessante workshops die je helpen om personeel te vinden en te behouden. Doe mee en maak van de Banenwinkel een succes!

Maak die match!
De Banenwinkel draait om werkzoekenden, werknemers en studenten. Zij worden enthousiast gemaakt voor een baan in de retail, horeca en supermarkt. Ze kunnen een talententest doen en deelnemen aan (gratis) workshops. Er staan coaches klaar voor een (gratis) persoonlijk loopbaangesprek, om zo te ontdekken welke opleidingen of baan het beste bij ze past.
Werkzoekenden en studenten presenteren zichzelf op de “wall of talent” om zo kenbaar te maken dat zij op zoek zijn naar een leuke baan in de buurt. De instore selfieroom zorgt voor een gouden randje aan het winkelbezoek.

Interesse om mee te doen?
INretail organiseert twee online vragenrondes van een half uur:
• Op donderdag 16 mei van 9.30u t/m 10.00u
• Op dinsdag 21 mei van 16.00u t/m 16.30u.
Aanmelden hiervoor kan via het emailadres jborghuis@inretail.nl. Na aanmelding ontvang je een teams uitnodiging. Data zijn onder voorbehoud.

Zo werkt het
Heb jij vacatures voor jouw bedrijf in de provincie Groningen? Mail deze dan naar Jet Borghuis via jborghuis@inretail.nl. Wij zorgen dan dat deze in de Banenwinkel komen te hangen en op de site banen-winkel.nl wordt geplaatst.

Uitnodiging preview-ontbijt ondernemers

Op donderdag 30 mei vanaf 08.30 uur organiseren we speciaal voor ondernemers in Groningen een Banenwinkel preview-ontbijt. Tijdens dit ontbijt kun je als eerste rondkijken in de Banenwinkel, vragen stellen en direct je vacatures aanmelden. Uiteraard is er ook tijd om met elkaar bij te praten.

Aanmelden is vanwege de catering noodzakelijk en kan via via email naar info@groningencityclub.nl. Zorg dat je erbij bent, details worden je toegestuurd via de email!

Vragen? Neem contact op!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bekijk meer

Bijbaan Verkoper | Beter Bed

Bijbaan Verkoper | Beter Bed

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je leuk werk in een gezellig team combineert met het opdoen van werkervaring binnen de Retail? Met een bijbaan als verkoopmedewerker bij Beter Bed vink jij deze punten sowieso af!

Lees meer